blok-oranje-rood

Mark Horsman haalt Benny Wagenaar bij de selectie

blok-oranje-rood

Hoofdtrainer Mark Horsman voegt Benny Wagenaar toe aan zijn selectie voor de wedstrijd tegen vv Oeken van zaterdag a.s. Wagenaar kwam nog niet eerder in actie bij FC Zutphen. Mark Horsman, die dit seizoen al meerdere spelers liet debuteren, licht zijn keuze toe.

[gap]

Extra man nodig

Zaterdag speelt FC Zutphen op eigen veld tegen Oeken. ‘We kunnen wel een extra man gebruiken zaterdag. Iemand die niet verzaakt, positief is ingesteld en ook een klik heeft met het publiek. Ik ben ervan overtuigd dat Benny daarvoor kan zorgen’, licht Horsman toe.

Brede selectie

De hoofdtrainer vervolgt: ‘Ik ben erg tevreden over mijn selectie. We hebben een sterke groep met veel spelers die in de basis kunnen starten. Ook heb ik wat jongens die de wedstrijd als invaller open kunnen breken en een beslissing kunnen forceren.’

Publiek moet op de banken

Toch zegt de trainer nog een echte publieksspeler te missen. ‘Ik wil iemand die het publiek op de banken krijgt. We hebben veel spelers met creativiteit, zoals Zidane, Luuk en Sem. Dus dat lukt ons wel in de 1e en 2e helft. Maar… in de 3e helft kan en moet het beter. Daarom is Benny Wagenaar er zaterdag bij.’

Lekker sfeertje

Direct na afloop van de wedstrijd FC Zutphen – Oeken maakt zanger Benny Wagenaar zijn opwachting in de kantine. Zorg dat je erbij bent, dan maken we er samen een leuk feestje van.

Vind ik leuk 0