blok-oranje-rood

FC Zutphen laat ook buiten de lijnen voetbalkunsten zien

blok-oranje-rood
Zaterdag 17 december deden ongeveer 30 duo’s mee aan het FC Zutphen FIFA Toernooi. De activiteitencommissie organiseerde zo opnieuw een leuke activiteit voor de jeugd van onze club. En het was geweldig om te zien dat het deelnemersveld een mooie mix bleek van leeftijdsgroepen. Het niveau was hoog. De deelnemers lieten zien dat ze niet alleen op (kunst)gras uit de voeten kunnen, maar ook in de virtuele voetbalwereld.

Veel actie

De deelnemers hadden vooraf online hun ticket gekocht. Op vertoon van hun toegangsbewijs konden ze daarna een plekje bemachtigen achter 1 van de PS5 consoles. Na het welkom en wat uitleg werd er al snel fanatiek gespeeld. Dat is mooi in beeld gebracht door fotograaf Hans ten Brinke. Waarschijnlijk hebben veel deelnemers niet eens gemerkt dat Hans foto’s maakte, want ze gingen volledig op in het toernooi. Deelnemers en vrijwilligerscommissie: dank voor de organisatie en jullie enthousiasme!

Top 3

Net als bij elk toernooi, is er ook bij het FC Zutphen FIFA Toernooi een winnaar. Deze eer gaat naar het duo Melle en Pepijn.
  1. Melle en Pepijn
  2. Corné en Sander
  3. Daan en Sem
Vind ik leuk 3