blok-oranje-rood

FC Zutphen treft zaterdag op eigen veld cvv Redichem

blok-oranje-rood

FC Zutphen speelt op zaterdag 16 oktober de 4e wedstrijd van deze competitie. Dat doen we op eigen veld tegen cvv Redichem. De gasten uit Heelsum hebben tot nu toe 1 punt gehaald uit 3 wedstrijden en speelden afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk tegen Oeken. Opnieuw een tegenstander die niet valt te onderschatten. In de 1e wedstrijd tegen koploper JVC Cuijk maakte men 2 doelpunten waarbij uiteindelijk met 2-5 werd verloren. Maar ook in Heelsum werd er door FC Zutphen vorig jaar moeizaam gewonnen.

[ux_image id=”25581″ caption=”true”]

[gap]

FC Zutphen mede koploper

Naast FC Zutphen hebben ook JVC Cuijk, met indrukwekkende uitslagen, en Eerbeekse boys de volle winst behaald in 3 wedstrijden. Het wordt echter wekelijks moeilijker om de ongeslagen status vast te houden. Tegenstanders graven zich in en schuwen de fysieke duels niet. En daar moet FC Zutphen het juiste antwoord op weten te vinden.

Brede selectie

Het is mooi dat FC Zutphen over een brede selectie beschikt. Dat is in deze tijd waarin menig zwaar duel moet worden uitgevochten erg belangrijk. Heel positief dat vanuit onze eigen club diverse jongens zich goed ontwikkeld hebben. Maar ook de keuzes van de trainer en zijn technische staf voor en tijdens de wedstrijd zijn cruciaal. Daarom win je of verlies je altijd met z’n allen.

Strijden voor de 1e periode

We zitten na zaterdag op de helft van de 1e periode. Het is erg belangrijk deze binnen te halen. Het geeft een extra stimulans voor het competitieverloop als in ieder geval aan de nacompetitie mag worden deelgenomen. Daarbij speelt ook het doelsaldo een belangrijke rol. Dat is bij FC Zutphen en JVC Cuijk op dit moment gelijk.

Veel stimulans van het thuis publiek

De wedstrijd begint zaterdag om 15.30 uur, waardoor veel publieke belangstelling mogelijk is. Er zijn zaterdag ook een aantal aantrekkelijke jeugdwedstrijden. Laat iedereen als 1 man achter ons vlaggenschip staan om deze enthousiaste groep volop te steunen. Veel spelplezier zaterdag!

Gerjan Nijland

Vind ik leuk 0