Zaterdag 2 juni start nacompetitie FC Zutphen JO19-1 tegen Musselkanaal JO19!

Op ’t Meijerink speelt FC-Zutphen JO19-1 zaterdag 2 juni om 11.45 uur de eerste wedstrijd van de nacompetitie met als uiteindelijke inzet promotie naar de 4e divisie.

Na een sterk seizoen, waar het elftal van Boy Elskamp tot op de laatste dag meespeelde voor het kampioenschap, maken de jongens en staf zich op voor de eerste wedstrijd in de nacompetitie.
Nieuw in de nacompetitie is het knock-out systeem. Daar waar vorig jaar er een uit- en thuiswedstrijd was om een goed resultaat te behalen, valt nu direct de beslissing op basis van het knock-out systeem in de te spelen wedstrijd zaterdag 2 juni.
Het in goede vorm verkerende team speelt de eerste wedstrijd thuis tegen gasten uit het hoge noorden van Nederland, JO19-1 uit Musselkanaal ook spelend in de hoofdklasse.
De winnaar gaat direct door naar de tweede ronde en moet zich hierin plaatsen voor de uiteindelijke finale met promotie naar de vierde divisie als inzet. Mocht het team van FC Zutphen zich plaatsen voor de tweede ronde dan volgt een uitwedstrijd.
Het hele seizoen was er al veel interesse voor het elftal en het team hoopt dan ook zaterdag weer op een grote publieke belangstelling en ondersteuning!

Tot zaterdag voor de nacompetitiekraker op ’t Meijerink!