Wat. Een. Avond!

Na weken lang veel tijd en energie te hebben gestoken in de organisatie, was het dan ein-de-lijk zover: de Silver Party! Alle commissieleden hebben de nacht ervoor niet al te best geslapen, pure (gezonde) spanning!

Geluid & Techniek arriveerde rond 15:00 uur zaterdagmiddag, de kantine was op dat moment al zo goed als gereed om een goed feest neer te zetten. De materialen welke allemaal neer werden gezet deed ons een beetje schrikken, dikke geluidsboxen en een rits aan lampen.

De band kwam een beetje twijfelend aan rijden, een paar keer stoppen voor de deur, een aantal kleine rondjes maar toen stopte de auto toch en stapte er 5 heren uit. Vanaf het eerste moment was er een klik met de heren. Na ontvangst begeleidde we ze naar hun “kleedkamer”. De heren gaven aan eerst te willen opbouwen, echter een hapje eten was ook erg wenselijk. Al etende werd er dus opgebouwd en ingezongen.

Het grote aantal vrijwilligers voor deze avond werden om 19:15 uur verwacht, zo hadden we voldoende tijd om alles door te spreken en de puntjes op de “i” te zetten. De tijd vloog voorbij en het was dan ook zo 20:00 uur: here we go!!

Het stroomde al meteen behoorlijk snel vol. Velen van jullie waren prachtig gekleed en dat deed ons dan ook erg goed. Na een opwarm uurtje van de geluidsman, nam onze verenigingsvoorzitter het woord om de avond te openen. De kern van zijn verhaal was gericht op de binding van de speelafdelingen van de club en het belang van vrijwilligers. Hij sloot af met een korte terugblik op de afgelopen 12,5 jaar en eindigde met het aankondigen van de band. We kregen het idee dat vanaf moment 1 het raak was, een lekker sfeertje, veel dansende mensen en waar je ook keek verbroedering onder de aanwezigen. Naarmate de avond vorderde, werden sommige commissieleden aangesproken door leden die in het vervolg graag willen helpen bij komende activiteiten, TOP!

Misschien typerend voor de avond was, de momenten dat de band een pauze nam. De aanwezigen zochten dan massaal het toilet op en zette het barpersoneel aan het werk om de glazen opnieuw te vullen.

Een vlekkeloze avond waarbij, volgens ons, iedereen heeft genoten!

Vrijwilligers, jullie zijn helden! Bloed, zweet en trainen zo af en toe maar zonder jullie was deze avond nooit haalbaar Bedankt!

Hard2Get, mannen jullie zijn fantastisch! Ga zo door, en ik denk dat we beide voor een herhaling willen gaan. Bedankt!

Bezoekers, Ook dank aan jullie allemaal voor deze top avond!

Voor nu gaan wij, als commissie, weer nieuwe activiteiten oppakken voor de komende maanden. Vrijdag 22 februari staat er een koppel klaverjas toernooi op het menu, inschrijven kan in koppels aan de bar. Ook komt er een Dart-Toernooi aan eind februari/begin maart, datum volgt. Daarnaast kijken we naar de eerste lente maand om dan ook weer veel te organiseren voor onze (jongste) jeugd!

Wil je ondersteunen en/of (mee) organiseren, let us know!

Jullie waren fantastisch!

De activiteitencommissie.
Kim, Matthijs, Charlotte, Mathijs, Tamara & Michiel

 

 

Met dank aan fotograaf Hans ten Brinke