Wat een feest, zoveel nieuwe bordsponsoren, wij heten ze allemaal hartelijk welkom

Hieronder stellen wij hen graag aan u voor.

Anton Nijman van het gelijknamige bouw-en klusbedrijf heeft al enige tijd een bord bij onze club maar was enkele malen verhinderd gevolg te geven aan onze uitnodigen, onlangs lukte het en konden we hem vereeuwigen met zijn reclamebord.
Op de foto hieronder ziet u hem met de voorzitter van de sponsorcommissie, Auke ten Cate.
Bouwbedrijf Nijman voor als u kwaliteit wilt.

Brandt Bedrijfskleding ook een nieuwe sponsor bij FC Zutphen. Richard Brandt en zijn vrouw zijn zeer sportminded en zijn regelmatig hele weekenden op diverse sportvelden te vinden. Zij vinden het belangrijk om zich als onderneming te committeren aan het verenigingsleven. een belangrijk anker in onze samenleving.
Brandt Bedrijfskleding, denkt u ook eens aan hen wanneer u uw personeel opnieuw wilt kleden.

Ferdie Klein Brinke van Dutch PC met vestigingen in Vorden en Brummen kon tussen de drukke werkzaamheden door net even tijd vrijmaken, om op de foto te gaan met zijn bord.
Dutch Pc heeft inmiddels ook in Zutphen een goede naam opgebouwd, en Ferdy is van mening dat FC Zutphen voor zijn winkels een sponsormogelijkheid met potentie is.
Wij hopen dat hij zakelijk profijt zal hebben van zijn verbintenis met onze club.

Alber Giezen van Massagepraktijkplaya Leesten was met een tweetal medewerksters en eega aanwezig om met hun tweezijdig beplakte bord op de foto te gaan. Alber wilde ook graag vanaf de Dennendijk zichtbaar zijn. Hij heeft namelijk ook een loopgroep en omdat achter langs het hoofdveld regelmatig trimmers lopen is dit een ideale manier om ook op de meer professionele begeleidingsmogelijk heden van deze loopgroep te attenderen.
Sporters kunnen bij Alber ook terecht voor blessurebehandeling. Zo nodig zal Alber in de wintermaanden ook gebruik maken van een klein stukje oefenhoek om een warming up te verzorgen voor zijn loopgroep.

Marigeth Eimers Deira was samen met partner en kinderen aanwezig om Smilez hun praktijk voor mondhygiëne en kindertandheelkunde onder de aandacht te brengen.
Smilez is ook een nieuwe sponsor bij FC Zutphen, en wij hopen dan ook dat zij regelmatig op ons complex te vinden zullen zijn.
En…. een specialist in kindertandheelkunde, het lijkt me dat hier veel vraag naar zal zijn. Succes.