Meedoen als vrijwilliger
Samen het voetbalplezier mogelijk maken

Vrijwilligers zijn de spil van onze vereniging. Zij zorgen iedere week weer voor veel voetbalplezier bij FC Zutphen. Doe ook mee!

Meld je meteen aan

Meedoen als vrijwilliger

Meedoen kan ook als je zelf niet sport

Geen zin om zelf te voetballen of het kan gewoon niet om wat voor reden dan ook, ook dan kun je meedoen als vrijwilliger bij FC Zutphen. Er zijn genoeg activiteiten waar je aan mee kunt helpen en op die manier toch actief bij de vereniging betrokken kunt zijn. Op deze manier maak je het mede mogelijk om zelf en ook anderen te laten genieten van de activiteiten op- en rondom de voetbalvelden en draag je bij aan sport en bewegen bij FC Zutphen.

Veel verschillende activiteiten

Binnen de vereniging zijn tal van activiteiten die nodig zijn om het voetbalplezier mogelijk te maken. Van schoonmaken en onderhoudsactiviteiten op doordeweekse dagen tot scheidsrechter en kantinepersoneel op de wedstrijd/trainingsdagen. Daarnaast gaan we het sportcomplex overdag ook meer benutten door het aanbieden van sport en spelactiviteiten, huiswerkbegeleiding in combinatie met bewegen, activiteiten voor vluchtelingen en activiteiten in samenwerking met scholen, wijkteams en instellingen als Zozijn en GGNet.

Leerzaam en wordt gewaardeerd

Meedoen bij FC Zutphen is niet alleen leerzaam het wordt ook in het bedrijfsleven gewaardeerd dat je je op andere vlakken inzet. Zoals gezegd er zijn veel verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, dus maak gebruik van deze mogelijkheid en pas je kennis toe binnen de vereniging of doe juist geheel iets anders. Als wedstrijdbegeleider kun je al vanaf 12 jaar mee doen.

Sporten en bewegen mogelijk maken

Sporten en bewegen mogelijk maken voor iedereen: Goed voor elkaar!
Meedoen? Vul onderstaand formulier in en voor vragen kun je mailen naar:  vrijwilligers@fczutphen.nl

 

Aanmelden als vrijwilliger

  • Geef hierboven je voorkeur aan, we nemen contact met je op om het verder af te spreken en in te plannen.

Pin It on Pinterest