Bij FC Zutphen krijgt ieder team kleding in bruikleen van de club. Waar het te lenen kledingpakket uit bestaat is mede afhankelijk of het team wordt gesponsord. Dus denk zelf ook mee wie jou team kan sponsoren en geef het door aan de sponsorcommissie@fczutphen.nl.
Ieder team krijgt in ieder geval een broekje en t-shirt in bruikleen (nieuwe leden krijgen na aanmelding een paar sokken). De shirts worden gezamenlijk gewassen, meestal nemen de spelers om de beurt de wastas mee.
Als team ben je verantwoordelijk voor de kleding. Je zorgt er samen voor dat er geen kleding in de kleedkamers achterblijft. Het kan een keer gebeuren dat er iets kapot gaat of dat er een kledingstuk is kwijtgeraakt. Maak dit zo spoedig mogelijk kenbaar dan is navraag, reparatie of vervanging nog mogelijk. Dit kun je doorgeven aan de kledingcommissie:
De kledingcommissie bestaat uit: 
Addy Garritsen, algemene leiding
Dik Vosselman  en Alda Tijmans zijn het aanspreekpunten op de club
Theo Heuvelink en Wilfred Welmers
De leden van de kledingcommissie informeren ook met regelmaat bij de leiders of er nog bijzonderheden zijn. Beter is om hun vraag niet af te wachten maar zelf actie richting hen te ondernemen.
Hieronder zie je bij wie je terecht kunt:
Zondag teams: Riny de Haan
Zaterdag 2 t/m 7 heren: Theo Heuvelink
A- en B- afdeling: Wilfred Welmers
C- en D afdeling: Dik Vosselman
E, F en mini’s en dames zaterdag: Alda Tijmans
Zijn bovenstaande personen niet bij je bekent? Informeer bij de beheerder waar je terecht kunt.
De beheerder vind je in de beheerdersruimte bij de kleedkamers.

Pin It on Pinterest