Coördinatoren

Iedere afdeling z'n eigen coördinator, dit is een vrijwilliger die regelmatig (om de zes tot acht weken) overleg heeft met alle trainers en leiders in zijn afdeling.

FC Zutphen is een voetbalclub waar naast de senioren leden ook heel veel jeugdleden met plezier voetballen. Ieder jeugdlid speelt in een team. Ieder team heeft een leider en/of een trainer en ieder team hoort bij een bepaalde afdeling.

De hele kleine jeugdleden spelen in de afdeling van de mini’s en de bijna volwassenen in de A-afdeling. Al deze jeugdleden spelen wedstrijden en doen trainingen.

Het is voor de vereniging een hele klus om dit alles goed te laten verlopen. Daarom heeft iedere afdeling z’n eigen coördinator, dit is een vrijwilliger die regelmatig (om de zes tot acht weken) overleg heeft met alle trainers en leiders in zijn afdeling. Daarbij komen vragen aan de orde als: Zitten de spelers in het juiste team? Hoe verloopt de circuittraining? Hoe doen de teams het in de competitie?

Vier keer per jaar is er een coördinatorenoverleg waarbij alle coördinatoren bij elkaar komen om met elkaar alle voetbalzaken binnen FC Zutphen te bespreken.  Daar zijn natuurlijk ook de mensen van de Technische Commissie (TC) bij om te luisteren en om mee te praten. Als je coördinator leer je veel mensen kennen en heb je een hele belangrijke taak in de vereniging. Je kan met trainers en leiders over voetbalzaken praten en je houdt je met voetbal bezig.

Wie zijn de coördinatoren 2019-2020?

Mini'sWilco van Osch en Dennis Bierhof
JO08Robert Wortelboer
JO09 Larissa Klaassen
JO10Frank Boekhorn en Rutger van de Heuvel
JO11Aljan Dooijeweerd en Robert de Korte
JO12Rob Reisner
JO13 t/m JO15Stijn Swachöfer
Dames Jeugd en SeniorenSaskia den Hartog

Aanspreekpunt voor de coördinatoren vanuit de VTC is: Michiel van der Beek.

Vragen? tc@fczutphen.nl

Pin It on Pinterest