Voorbeschouwing Match Day: FC Zutphen 2 (zat) – Den Ham 2

Voorbeschouwing  Match Day : FC Zutphen 2 (zat) – Den Ham 2

Koploper van de 2e klasse D, Ons aller tweede,  speelt aanstaande zaterdag thuis om 11:45 uur de onbetwiste topper tegen Den Ham 2 die op de tweede plaats staat. FC Zutphen 2 heeft 7 van de 10 wedstrijden gewonnen en 3 keer gelijk gespeeld en is daarmee nog steeds ongeslagen. Heeft een doel saldo van 37 voor en 12 tegen, dat is bijna 4-1 gemiddeld per wedstrijd, kortom er is altijd veel te genieten langs de lijn voor de technische staf en supporters. Den Ham 2 heeft afgelopen zaterdag de eerste nederlaag geleden tegen DZC 3. Zij staan nu gedeeld 2emet Den Ham 2.

Trainer Jan Willem van Schooten, Grensrechter Frans Eisink, Gastheer Joop Jurcka en team manager Jos Janssen hebben samen met de jongens een knap stukje werk geleverd door steeds met een wisselende samenstelling van de selectie nog ongeslagen te blijven, chapeau.

Ook de samenwerking met het 1e elftal is uitstekend. Positief is ook dat de jongens die langdurig geblesseerd zijn geweest in het 2e weer beginnen en daar gemotiveerd hun eerste minuten maken.

Ons aller tweede heeft de 1e periode titel al op zak en is daarmee verzekerd van deelname in de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse maar onze jongens zullen er ook zaterdag vol voor gaan om de koppositie te handhaven om daarmee de eerste seizoenshelft af te sluiten als herfstkampioen.

Zorg dat je erbij bent als twaalfde man en moedig onze helden aan, tot zaterdag.

Jos Janssen