Zondag 10 februari de returnwedstrijd van de eerste competitiedag tegen Voorst. In de heen wedstrijd was het mede door alle fouten van beide teams een genot voor de toeschouwers om naar te kijken. Uiteindelijk zagen zij 10 doelpunten gelijkelijk verdeeld over beide teams Eindstand dus 5-5.

Vandaag gaat het ergens om, FC Zutphen wil graag naar de 3e plaats om zo een plaats in de nacompetitie te kunnen bemachtigen. Echter de voorsprong op het team van Voorst is met een gelijk aantal gespeelde wedstrijden slechts 1 punt. U snapt de belangen voor beide teams om zondag na een lange winterstop de punten te halen.

De blessuregolf van FC Zutphen schijnt langzaam maar zeker aan het eind te komen waardoor Mark Severin met nagenoeg zijn beste team zal kunnen starten.

Echter zoals al gezegd, Voorst is een geduchte tegenstander, en wedstrijden worden vaak op het scherpst van de snede gespeeld met veelal een hoop doelpunten. Veel doelpunten is een prima zaak als het dan maar wel zo is dat FC Zutphen er 1 meer maakt als de tegenstander.

Wij denken dat het een spannende wedstrijd zal worden waarbij de belangen groot zijn. Wij wensen alle supporters uit Voorst en Zutphen een spannende en hopelijk spannende wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Buitink.

Evert Koster