Zondag 3 revancheert zich

FC Zutphen Zondag 3 nam sportieve revanche op zichzelf door thuis afgetekend te winnen met 9-2 van Colmschate.

In deze sportieve wedstrijd nam zondag 3 direct het initiatief en combineerde er lustig op los en creëerde kansen, alleen deed men er te weinig mee of lag de Deventer doelman in de weg.
Pas na 15 minuten spelen was het Gertjan die de score opende 1-0
Kort hierna had men uit kunnen lopen met de stand maar men was te gehaast of slordig in hun acties.
Colmschate kreeg al voetballend hun kans en terwijl de defensie toekeek scoorde zij de gelijkmaker 1-1 na ruim 20 minuten spel.
De gasten wilden doordrukken maar vergaten zelf hun verdediging, het was Zutphen die scoorde 2-1 door Robin.
Vlak voor rust was het Chris die de stand op 3-1 bracht. Dit was een matige afspiegeling van wat de stand had moeten zijn.

Na rust bleven beide ploegen voetballen alleen was Zondag 3 secuurder in hun spel waardoor de stand geleidelijk opliep na 4-1 4-2 en 5-2.
Colmschate kwam er totaal niet meer uit en kon alleen maar afwachten hoeveel Zutphen nog zou scoren.
Dat de eindstand op 9-2 kwam en bleef lag meer aan de thuisclub dan aan de gasten.
Mooi moment was dat Niek zijn doelpunt nog niet had maar nadat Colmschate hem gewoon liet schieten(hij zou toch niet scoren) knalde hij de bal in de kruising.