verslag FC Zutphen M015-1 tegen Terwolde MO15-1

Na het blessureleed van vorige week konden we deze zaterdag gelukkig met een ( bijna) fitte club van 14 speelsters starten tegen Terwolde….. Ellamijn had last van haar scheenbeen en bood aan om de hele wedstrijd te keepen.

Rob waarschuwde in de kleedkamer om de ploeg niet te onderschatten. Ondanks het feit dat het team nog puntloos was, hebben ze veel wedstrijden nipt verloren.

Na ongeveer 10 min kreeg Jikke een schop tegen haar enkel en lag het spel even stil. Jikke probeerde nog door te spelen maar de pijn was te heftig en werd ze vervangen door Thalysha. Ondanks het betere spel en mooie uitgespeelde aanvallen lukte het niet om te scoren. En zo gingen we met 0-0 de rust in.

In de kleedkamer beloofde Lizzy de eerst scorende te belonen met 1 euro…. En de “gelukkige” was Kyo, die een voorzet gaf, die op een of andere wijze in het goal belandde.

Een paar prachtige acties van Pomme werden helaas niet met een doelpunt beloond.

5 minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde Nieke een prachtig goal…. En de drie punten waren een feit…een verdiende overwinning !!

Helaas hoorden we in het begin van de middag dat Jikke een breukje in haar voet heeft en nu in het gips zit.

We wensen je namens ons allemaal een spoedig herstel toe.