JO13-1 zet stijgende lijn voort!

Het was nu aan VIOD JO13-1 om het fundament van ons JO13-1 op ons mooie sportpark ‘t Meijerink te laten doen trillen!
Echter bleek deze gedachte niet realistisch. De eerste helft was Zutphen heer en meester en speelde het spelletje zich voornamelijk af op de helft van de gerespecteerde tegenstander. Het JO13-1 had duidelijk het overwicht en er werd goed gevoetbald vanuit de posities en als collectief. Hierdoor kon de vrije man telkens door mooi combinatie voetbal gezocht worden. Dit resulteerde in een 3-0 ruststand; drie prachtige doelpunten!

De tweede helft liet echter een ander beeld zien. Ondanks het overwicht werd er niet meer gevoetbald vanuit de posities en zag het chaotisch aan. Alsof de keuzeheren de 3-0 wel voldoende vonden. Ondanks de overwinning toch werk aan de winkel om tot het laatste fluitsignaal door te blijven vechten!