JO13-1 zet eerste competitie wedstrijd om in winst

Sportpark ‘t Grote Veld in Vorden gaat de geschiedenis boeken in waar ons JO13-1 de eerste competitiewedstrijd tegen Vorden JO13-1 met 3-7 wist te winnen. Een mooie vraag voor een voetbalquiz!
Vorden uit; altijd lastig. Dat de equipe van trainers GJ Barten, Noppie en Max Oostendorp gewaarschuwd man was is een feit. Tijdens de eerder gespeelde bekerwedstrijd tegen Vorden (2-2) gaf de gastheer aan dat het een team is waar niet lichtzinnig over gedacht moet worden! Echter liet ons JO13-1 zich geen rad voor de ogen draaien! De eerste 15 min leek net een schaakspel tussen twee grootmeesters. Voor elke meter moest gevochten worden. Vorden zat er kort op waar Zutphen duidelijk last van had. Vorden kon de 1-0 binnen tikken via een discutabele penalty, maar keeper Kai werkte de bal vakkundig uit de rechterhoek van zijn domein! Voor Zutphen het signaal om de mouwen op te stroken en gas erbij te geven.

De slag werd uiteindelijk gewonnen op het middenveld. Ondanks dat er nog werk aan de winkel is; meer druk zetten, sneller doortikken / pasen, de bal willen hebben, niet met te veel man voor de bal gaan voetballen, trok ons JO13-1 de overwinning uiteindelijk subtiel over de streep.

Een mooi team waar iedere speler zich op de posities kunnen gaan ontwikkelen en het zelfvertrouwen zeker aanwezig is. Als de automatismen er in gaan zitten dan zal dit team een gevreesde tegenstander worden!

Klasse jongens, op naar de volgende wedstrijd!

Perry Boersbroek

0

Gerelateerde artikelen

Publicatiedatum: 21 september 2019

Geef een reactie

We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.