JO13-1 knikkert Warnsveldese Boys uit de bekercompetitie: 2-5

Een wedstrijd waar iedereen naar uitkeek: bekeren tegen de gerespecteerde buren Warnsveldse Boys JO13-1. Instagram en whats-app gaven afgelopen week forse pieken aan in de metingen rondom Zutphen/Warnsveld.

De selectiespelers van Zutphen en de Boys kennen elkaar natuurlijk van school en woonwijken in onze voetbalrijke gemeente. De voorspellingen vlogen dan ook heen en weer. Alsof het de wedstrijd van het jaar was, want verliezen in deze derby is natuurlijk geen optie! De messen waren dus geslepen. Vanaf de eerste minuut werden de mouwen opgestroopt om de bal in de ploeg te houden! Zutphen domineerde dan ook in balbezit en creëerde verschillende kansen. Echter waren het de Boys die met een geraffineerde uitgespeelde counter de 1-0 op het scorebord noteerden. Voor Zutphen dus code rood en proberen vanuit de posities te blijven voetballen. Al vrij vlot mocht Zutphen middels een strafschop (handsbal) de 1-1 binnen tikken. Daarna golfde het heen en weer maar domineerde Zutphen het spel. Het sterke collectief van de Boys moest het uiteindelijk afleggen tegen de individuele kwaliteiten van Zutphen.

Klasse jongens! Vasthouden deze flow en op naar de volgende wedstrijd!

Perry Boersbroek

0

Gerelateerde artikelen

Publicatiedatum: 21 oktober 2019

Geef een reactie

We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.