JO13-1 bijt zich stuk op VVG’25 Etten JO13-1

Ons JO13-1 heeft ditmaal thuis de deksel op zijn neus gekregen: 1-2. De afgelopen weken denderde de voetbalmachine FCZ onverminderd door. Nu zat het op alle fronten tegen met passieloos voetbal, geen opbouw en hotse knotsen voetbal. De keuze heren van de tegenstander gaven FCZ voetballes hoe je op karakter, gedrevenheid en felheid een wedstrijd kan winnen ook al ben je voetballend minder.

De gehele wedstrijd zat de tegenstander d’r op! Ze gaven geen meter gewonnen. De keuze heren van FCZ lieten zich op alle fronten aftroeven terwijl ze vrijwel de hele wedstrijd op de helft van de tegenstander aan het voetballen. Twee counters van de tegenstander in de eerste helft werden op snelheid direct verzilverd.

FCZ deelde nog wel een doelpunt uit. De tweede helft gooide VVG’25 Etten de wedstrijd op slot. Ook ditmaal speelde FCZ vrijwel op de helft van de tegenstander. Onze keeper heeft bijna de gehele wedstrijd niets te doen gehad. Kansen werden er wel gecreëerd maar hij wilde er gewoonweg niet in. Een zuivere doelpunt voor FCZ werd nog afgekeurd. De doelman hing zelf al in het achternet, de bal was al over de lijn. Echter de arbitrage oordeelde helaas anders. De laatste minuten zette FCZ nog flink druk op de ketel. Maar de tegenstander liet de muur overeind en trok de wedstrijd geraffineerd naar zich toe.

Hiermee eindigde de mooie zegereeks van ons FCZ. Weer met beide benen op de grond en lekker toe werken naar de volgende wedstrijd.

Kom op jongens, we gaan er weer tegen aan!