JO12-2 pakt welverdiend gelijkspel tegen OSC!

Het JO12-2 heeft afgelopen zaterdag met bloed, zweet en tranen een gelijkspel uit het vuur weten te slepen. De eerste helft leek OSC af te streven naar een routinematige overwinning: 0-2. Maar niets was minder waar! Na het eerste fluitsignaal, van de overigens uitstekende fluitende scheidsrechter Y. Pleiter, knalde het het team erop los!

Wat er gezegd is tijdens de rust in de kleedkamer zal altijd gissen blijven, want wat er gezegd is in de kleedkamer blijft volgens de welbekende code in de kleedkamer. Maar dat er iets gezegd is kwam terug in de uitvoering tijdens de tweede helft! Met opgestroopte mouwen ging de formatie ten strijde! Voor iedere meter werd gevochten middels fysieke duels en druk blijven zetten. De strijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld met als aanjager Berend. De aanvallers en verdedigers voelden dit goed aan en reageerden adequaat op elke tegenstoot van de tegenstander. Voor het trouwe publiek langs de lijn een spannende bloedstollende wedstrijd! Alles had er schijn van dat complexbeheerder Dick Vosselman, met vermoedelijk een AED aan boord, bewust met zijn golfkarretje regelmatig poolshoogte kwam nemen of de algehele gesteldheid van het publiek wel in orde was. Dank voor deze zorg en betrokkenheid Dick, klasse! De inzet van het JO12-2 is beloond met een terechte 2-2.

Man of the match: onze keeper Max. Met fantastisch keepwerk en samenwerking met laatste man Timme, hield hij, tot wanhoop van de tegenstander, het doel schoon. Allen klasse gespeeld jongens!
Op 6 april reist de formatie af naar Doetinchem. DZC zal de volgende opponent zijn! Altijd leuke wedstrijden!