JO11-3 Je hoort ons wel maar je ziet ons niet

“Je hoort ons wel maar je ziet ons niet!”

Met deze opdracht is het JO11-3 waarschijnlijk de tweede helft met een 0-2 achterstand de wei ingestuurd. Wat er gezegd is tijdens de rust blijft volgens de welbekende kleedkamer code in de kleedkamer, maar dat er iets gezegd is moge duidelijk zijn!

Met stalen zenuwen en een poker-face begon de formatie aan de tweede helft! Gauw de eerste helft vergeten en opnieuw de mouwen opstropen! Er volgde een heuse tsunami.
De leiders van de tegenstander struinden snel Voetbal.nl af of het dezelfde FC Zutphen spelers waren als tijdens de eerste helft.

Met voortdurend druk zetten en de tegenstander op eigen helft bespelen lukte het de JO11-3 een ware Houdini-act op te voeren. Rap en snel zodat de tegenstander geen verschil meer zag in de silhouetten van de schaduwen of spelers zelf. Met drie prachtige afstandsschoten wist het JO11-3 de winst naar zich toe te trekken! Wat een werklust en veerkracht! Allemaal rode wangetjes van het harde werken!

Een speler van het JO11-3 werdt zelfs Ronald de Boer genoemd. Wat een compliment van de leider van Doesburg!
De spanning is weer terug in deze competitie. Door deze zwaarbevochten overwinning staat het team nu op plek drie met twee punten achterstand op de koplopers!