FC Zutphen MO15-2 tegen FC Trias uit Winterswijk Elf voor Nul tegen

Vandaag speelt FC Zutphen tegen FC Trias uit Winterswijk. Trias staat 1 plek onder Zutphen dus het belooft een leuke wedstrijd te worden.

Nadat we zijn opgewarmd begon de wedstrijd. Al snel blijkt Fc Zutphen de betere te zijn, binnen 5 minuten staat het al 1-0 en heeft de thuisploeg al 2 keer de paal geraakt. Fc Zutphen blijft druk zetten en het is een richting verkeer. We gaan met 3-0 de rust in.

Tijdens de bespreking wordt het doel van de wedstrijd besproken, wij gaan voor de 10-0. De tweede helft begint en Fc Zutphen gaat door met waar zij geëindigd waren, scoren! Na veel mooie aanvallen van de ploeg komt de 10-0 al tevoorschijn. De wedstrijd eindigt in 11-0!!! Het team en de trainers mogen daar trots op zijn!