Dames Zondag 1 nemen de punten mee naar Zutphen

Het was vandaag weer vroeg dag, om 10 uur de uitwedstrijd tegen Terwolde vr 2. In de mist reden we over de dijk naar Terwolde. Zouden we nu eindelijk een puntje mee kunnen nemen naar Zutphen?

Na controle van de speelsters door de scheidsrechter mochten we beginnen. We krijgen al vrij vlot een corner … die er mooi werd ingeschoten door Laura; DOELPUNT, 0-1 voor Zutphen!
Een kwartiertje later was het weer raak. Via een mooie bal van Leonie schoot Jamie raak; 0-2! Hier gingen we ook mee de rust in.
Na de rust bleven we druk zetten op Terwolde. Door een goede corner in de 60e minuut door Laura kon Danniek de bal binnen schieten; 0-3! Danniek was goed bezig, want in de 80e minuut was het weer raak; door een mooie pass vanaf het midden op Esther en zij legde hem mooi af op Danniek 0-4!
In de blessure tijd draaide een corner van Laura tegen de keepster van de tegenstander zo het doel in; 0-5. Om vervolgens nog een corner te nemen die door Jo werd terug gelegd naar de 16 meter en door Leonie werd ingeschoten; 0-6!

Onze eerste winst voor dit seizoen is een feit! Op naar de bitterballen en de baco, maar eerst in polonaise onder de douche!