Verslag uitstapje van de “Vrienden van U13”

De “Vrienden van U13” ondersteunen financieel de organisatie van het SallandElectronics International U13 Tournament FC Zutphen. Om ze daarvoor te bedanken organiseert de toernooicommissie een aantal activiteiten. In samenwerking met onze hoofdsponsor Herman Tuininga, directeur van SallandElectronics, werd een uitstapje naar Zwolle georganiseerd.

Ruim 30 “Vrienden van U13” vertrokken zondag 10 maart jl. richting Zwolle. In het Lumen restaurant, gevestigd in het PEC Zwolle stadion, werd koffie met gebak geserveerd. Tot ieders verassing daarna ook een consumptie naar keuze. In de regen zocht vervolgens iedereen naar zijn/haar plekje op de tribune om de wedstrijd tussen PEC Zwolle en AZ te bekijken. Helaas een wedstrijd met veel regen maar weinig hoogtepunten. Het bleef 0 – 0.

Na een korte wandeling, waarbij je overigens wel kletsnat werd, volgde een hartelijke ontvangst in het bedrijfspand van Herman. Samen met zijn vrouw Marleen, dochter Emma en enkele medewerkers zijn we hartelijk en vorstelijk onthaald. Een heerlijk Indisch buffet volgde.
Uiteraard gaf Herman aansluitend een rondleiding door zijn bedrijf. Iedereen was onder de indruk van de innovaties en de toepassingen daarvan, welke hier ontwikkeld worden! Ter afsluiting waren er drankjes en voortreffelijke hapjes voor iedereen.

De commissie heeft Herman, zijn familie en de medewerkers hartelijk bedankt voor de hartelijke ontvangst en het geweldige verblijf! Om 18.15 uur vertrok de bus weer richting Zutphen.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag. En kijken alvast vooruit naar de volgende. Dat zal een bijeenkomst zijn waarop we de deelnemers van de vierde editie van ons toernooi bekend gaan maken! Dat belooft spectaculair te worden…………

Enthousiast geworden? “Vrienden van U13” worden kan altijd.

Eerst iets meer weten? Je kunt contact opnemen met;

Martin van den Burg

Mail: Martin.vandenBurg@fczutphen.nl
Telefoon: 06-83 59 98 72

 

Verslag: Martin van den Burg
Fotograaf: Hans ten Brinke