Vrijdagavond 19 december 2019 was de bekendmaking van de totaalopbrengst Grote Clubactie 2019. Tijdens deze avond werden ook de extra prijzen uitgereikt aan de lotenverkopers die meeste loten verkocht hadden. Alle aanwezigen kregen eerste een broodje knakworst. Albert Heijn De Brink had gezorgd voor de broodjes, fruit en pakjes drinken voor alle kinderen.

Hierna werden de verschillende prijzen verdeeld die beschikbaar gesteld waren door de verschillende sponsoren. Dit varieerde van bonnen voor Sportkleding/Vuurwerk/Boodschappen/ Patat/ Bowlen/ Poolen. De Aviko had ook dit jaar weer een aantal dozen producten beschikbaar gesteld en de PSC een aantal spullen uit de Fan shop van FC Zutphen.

Dit jaar waren Justin Harleman met 74 loten en Lucas Hemeltjen met 64 loten de koplopers met meest verkochte loten. Zij ontvingen allebei een bon van Houx en Harbach, waarmee zij zelf sportkleding kunnen uitzoeken.

Het team JO8-3 hadden gezamenlijk in totaal de meeste loten verkocht en wonnen hiermee een uur bowlen met het hele team bij Fletcher Hotels in Zutphen.

Harbach Sport had nog 2 ballen beschikbaar gesteld voor de 2 jongste lotenverkopers. Siem Bronzewijk en Jayden Butter waren de gelukkigen. De overige prijzen werden verder uitgereikt aan de andere lotenverkopers.

De opbrengst van de Grote Clubactie 2019 van de verkochte lotenboekjes bedraagt € 5.250,50 en van de verkochte contante loten € 450,– waarmee dit jaar de opbrengst is

€ 5.700,50

Alle lotenverkopers, sponsoren, ouders, teamleiders en andere vrijwilligers bedankt voor jullie inzet en voor 2020 willen wij er weer een groot succes van maken. Onze clubfotograaf Hans ten Brinke heeft van alle prijswinnaars een foto gemaakt die op de site staat.

 

 

Fotograaf: Hans ten Brinke