De selectie van FC Zutphen gaat in de week van 16 tot en met 23 augustus een droom verwezenlijken die wij als vriendengroep al jaren hadden. We gaan op trainingskamp naar Oostenrijk. We verblijven in het hoog gelegen gebied Hoch Krimml op 1700 meter hoogte. De trainingen en de wedstrijden vinden plaats op 1000 meter hoogte in het Pinzgau dal. Op deze unieke wijze willen we ons voorbereiden op het komende seizoen.

Het is voor ons als spelers en begeleiding een unieke gelegenheid, om in deze tijd van corona, waarbij reizen naar het buitenland moeilijk is, dit te realiseren. Het is een gebied waar relatief weinig mensen verblijven. Van te voren nemen we diverse medische en preventieve maatregelen, zoals tests die worden uitgevoerd, en temperatuurmetingen die worden verricht.

De financiering van dit trainingskamp gebeurt volledig buiten de vereniging om. We betalen een behoorlijke eigen bijdrage en daarnaast hebben we enkele sponsors gevonden die mee willen betalen. En tenslotte hebben we al jaren lang goede contacten met de eigenaar van de accommodatie, die het erg op prijs stelt om ons als selectie te ontvangen.

Ook de supporters en de mensen die onze club al jaren steunen, willen we in de gelegenheid stellen met ons mee te reizen.

Mocht u belangstelling hebben voor deze schitterende reis, dan kunt u dat kenbaar maken op het mailadres: trainingskampfczutphen@outlook.com

U krijgt dan een aanbieding voor deze reis.

Wel is het van belang dat u zich voor 26 juli a.s. op geeft.

Ook op dit mailadres kunt u nadere informatie verkrijgen.

Namens de selectie en vriendengroep van FC Zutphen,

Jesse de Vries
Joran van der Kamp
Nathan Greven