Beste voetbalvrienden,

Onlangs hebben wij jullie geïnformeerd over het feit dat er binnen onze FC een adviescommissie actief is. Een nieuwe commissie die een bepaald doel voor ogen heeft en een mooie opdracht van het bestuur heeft meegekregen:

“Onderzoek en beschrijf de voorwaarden, toekomstige keuze(s) en mogelijke scenario’s om op een zo hoog mogelijk prestatieniveau te kunnen voetballen, zonder spelers te betalen en met aanwas vanuit onze eigen jeugd!”

Een mooie opdracht waar de adviescommissie dus meteen enthousiast mee aan het werk is gegaan. Men heeft veel informatie verzameld op wat voor manier dan ook en daar is een ‘voorlopige’ rode draad uitgekomen.

En nu is het dan de beurt aan jullie! Ja, jullie…! Leden van deze mooie club. Jullie zijn ook nodig om deze mooie club nog mooier te maken. Mooier op sportief gebied, mooier op prestatie gebied en mooier in de breedste zin van het woord.

De adviescommissie nodigt dan ook eenieder van harte uit mee te denken en mee te doen! Dit onderwerp is belangrijk voor de koers van onze club nu en die in de nabije toekomst!

Dus… aarzel niet langer en geef je nu meteen op voor deze informatieavond die we omgedoopt hebben tot “levende enquête” avond. Dit kan door een e-mail te sturen naar communicatie@fczutphen.nl.

Je mag meedenken….
Je mag mee praten…
Jouw stem wordt gehoord….

Wij zeggen doen!!!

De ‘levende enquête’ vindt plaats op:
Woensdag 4 maart 2020
Inloop vanaf 19.30 uur
Start van het programma: 20.00 uur
We hopen de avond te beëindigen rond de klok van 22.00 uur

De avond ziet er als volgt uit:
a. Welkom
b. Presentatie van de rode draad
c. Discussie in deelgroepen olv gespreksleiders
d. Afsluiting

Namens de adviescommissie,

Jan Boersma