Zutphense Jeroen Bijl, Chef de Mission, over zijn historische Olympische Winterspelen

Donderdag 12 april 2018 – 20.00 uur

Sportpark ‘t Meijerink – Deelname gratis

Samen met FC Zutphen en businessclub De Achterban organiseert serviceclub Kiwanis Zutphen een avond waar Jeroen Bijl ons de verhalen vertelt van achter de schermen van de Olympische Winterspelen. De aanloop, de bedrijfsmatige aanpak, politiek, gedoetjes en natuurlijk: de successen!

Op deze avond ontmoet u ook leden van (businessclubs van) andere sportverenigingen en liefhebbers van Zutphen, sport en/of ondernemen. FC Zutphen, De Achterban en wij vinden het belangrijk om mensen met elkaar in contact te brengen en organiseren daarom deze gezamenlijke avond.

25-jarig jubileum van Kiwanis Zutphen
Deze avond is de eerste in een reeks van activiteiten ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Kiwanis Zutphen. 25 jaar geleden lukte het om de prachtige fontein in de Grote Gracht te realiseren. Een cadeau van Zutphense ondernemers en stichtingen gecoördineerd door Kiwanis Zutphen. Een mooi staaltje van samenwerking dat wij in dit jubileumjaar willen herhalen.

Mooi cadeau
Nu de IJsselkade een geheel nieuwe uitstraling krijgt, initiëren wij het plan om de levendigheid van dit gebied verder te vergroten met een mooi cadeau. Een buitenelement, tevens speeltoestel, passend bij de IJssel, aantrekkelijk voor kinderen en een verfraaiing van het gebied. Op deze avond laten wij u onze plannen en acties zien en hebben het graag met u over onze ideeën.

Aanmelden
Leuk als u er ook bij bent! Uw aanmelding (klik hier) maakt u zeker van een plaats.

Namens Serviceclub Kiwanis,
Jan Duits, Diederik Kingma, Jos Addink en Thijs van Wensveen