Tussenstand Grote Clubactie per 28 November 2018

Afhandeling verkochte loten

Afgelopen zaterdag 24 November was de laatste mogelijkheid om lotenboekjes in te leveren in de kantine. De verkoop van deze loten(machtigingen) is pas definitief wanneer deze loten ook in het systeem van de landelijke Grote Clubactie zijn ingevoerd. De Landelijke organisatie incasseert het bedrag van het opgegeven bankrekeningnummer. De verkoop is pas definitief als dit mogelijk is. Het blijkt dat niet altijd geïncasseerd kan worden, waardoor het werkelijk aantal verkochte loten uiteindelijk lager is dan de door ons vooraf geregistreerde aantal. De contant verkochte loten zijn natuurlijk wel geldig.

 

Voetbalwedstrijd Vitesse-VVV zaterdag 15 december 2018

Een groot aantal leden hebben de afgelopen weken een inschrijfformulier voor deze wedstrijd meegekregen. Wij hebben hiervan nog niet alle formulieren terugontvangen. Zouden degenen die een formulier hebben ontvangen en mee willen/kunnen naar deze wedstrijd deze uiterlijk aanstaande zaterdag in te leveren in de kantine. Indien wij na zaterdag nog plekken over hebben zullen wij andere lotenverkopers benaderen of zij wel mee willen.

Nieuwe uitnodiging Voetbalwedstrijd in 2019

Lotenverkopers die niet mee kunnen voor de wedstrijd van Vitesse-VVV zullen nog benaderd worden voor een ander vast te stellen wedstrijd in 2019. Raadpleeg hiervoor de website van de club. Wij hebben geregistreerd wie dat zijn.

Contante Loten

Wij hebben momenteel nog 65 contante loten in ons bezit die gekocht kunnen worden. Deze kunnen tot 12 december gekocht worden. Bij de thuiswedstrijden van Zaterdag 1 op 1 en 8 december a.s. kun je nog contante loten kopen voor € 3,00 per stuk.

Uitreikingsochtend extra prijzen

Zaterdagochtend 22 december zullen de prijzen uitgereikt gaan worden aan de verkopers die de meeste loten verkocht hebben. Meerdere sponsoren/bedrijven in Zutphen en omgeving hebben ook dit jaar weer prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Iedereen mag en kan hier naar toekomen. Het tijdstip van aanvang zal volgende week bekend worden. Tijdens deze ochtend zal ook het definitieve aantal verkochte loten bekend gemaakt worden.