Team FC Zutphen klaar voor internationaal toernooi

Het selectieteam van FC Zutphen dat mee gaat doen aan het FC Zutphen internationaal jeugdvoetbaltoernooi U13 op zaterdag 20 en zondag 21 augustus is bekend. De jongens zijn goed gemotiveerd en gaan in augustus graag de strijd aan tegen de verschillende nationale en internationale topteams.

Op de vraag hoe ze het vinden om aan het toernooi mee te spelen, is standaard het eerste antwoord, “Heel erg leuk”. Ivan Staring gaat daar nog iets verder op in:“Ik vind het mooi om tegen PEC Zwolle in de poule te spelen.” Bij navraag daarover blijkt dat de Ajax fan in hem bovenkomt drijven: “Gaan we winnen die wedstrijd, omdat ze Ajax versloegen in de beker.”

Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus organiseert FC Zutphen voor de eerste keer het FC Zutphen internationaal jeugdvoetbaltoernooi U13. Twee dagen lang voetbalplezier voor voetballiefhebbers om te genieten van de talenten van: Schalke 04, Feyenoord, Bayer 04 Leverkusen, West Ham United, AZ en RSC Anderlecht, PEC Zwolle, KV Mechelen, Vitesse en het team van FC Zutphen. Het gastteam maakt voor een aantal spelers gebruik van dispensatie voor wat betreft de leeftijd Onder 13.

Vrijdagavond 19 augustus wordt het toernooi in de binnenstad geopend met een teampresentatie en een welkomstwoord van de burgemeester en Hans van Bel de voorzitter van FC Zutphen. Kijk op fczutphentoernooi.nl, het wedstrijdschema wordt begin augustus bekend gemaakt.

Op de foto staan:
Bovenste rij links naar rechts: Thymen Veen, Noah Bolt, Sam Udink, Steven van Osch, Benjamin Roters, Ivan Staring, Sebas van ’t Hof, Zidane El Hadouchi, Boyd Severin en Tim Scholten.

Middelste rij van links naar rechts: Kenan Berendsen, Jort Leisink, Stan Murray, Niels Groters, Siem Isselman, Boaz Beekman, Douwe de Beus en Rik van Brugge.

Onderste rij van links naar rechts: Ron Berendsen (leider), Mohammed El Hadouchi (fysiotherapeut), Roy Marks (trainer), Robert van Osch (trainer), Nick Regeer (trainer), Andre Udink (leider).