Stedendriehoektoernooi 2020 / 2021

 

Wie worden er in juni 2021 gekroond tot kampioenen van de Stedendriehoek?

In de periode van 6 oktober 2020 tot en met juni 2021 wil de toernooicommissie Stedendriehoek graag een Stedendriehoektoernooi organiseren tussen verenigingen die uit de Stedendriehoek komen (plusminus 60 clubs)

Hiervoor worden alle Standaardteams die uitkomen in de zaterdag en zondag competitie uitgenodigd om deel te nemen. Er zal worden gespeeld in toernooivorm met 4 teams in een poule. De eerste twee gaan door naar de knock out fase. De eerste wedstrijden zijn gepland op 6 oktober 2020, ronde 2 op 3 november 2020 en ronde 3 op 1 december 2020. Als inhaaldag staat vooralsnog 8 december ingepland. (door de coronaperikelen kunnen de data’s worden gewijzigd naar: 3 november, 1 december en 2 februari uitloop naar 9 februari) Er wordt gespeeld op dinsdag, (eventueel op een donderdag) de halve finales en de finale worden gespeeld op zaterdag en zondag. Het vervolg van de knock out fase start op 2 maart. Er word gespeeld in poules van 4 teams deze worden door middel van een echte loting (live via Internet TV van FC Zutphen) ingedeeld per categorie.

A categorie1e,2e en 3e en
B categorie 4e en 5e klasse

De halve finales zijn op een zaterdag in juni voor de B categorie om 14.00 uur en om 17.00 uur voor de A categorie. De finales op zaterdag in juni om 14.00 uur de B categorie en om 17.00 uur de A categorie. Uiteraard kan er ook wat gewonnen worden maar dat is niet de drijfveer waar het om gaat bij dit kampioenschap

Het gaat natuurlijk om de eer en om als 1e kampioen van de Stedendriehoek de beker omhoog te mogen houden.Toch ligt er voor de winnaar van het toernooi een mooie prijs in het verschiet zij mogen in de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 aantreden tegen de hoofdmacht van de:

Go-ahead Eagles
(waarbij 50% van de opbrengst van de entree gelden voor de amateurclub zal zijn)

Tijdens de halve finales en de finales bent u welkom op het gezellig ingerichte Voetbalplein waar u kunt genieten van een hapje en een drankje en is er een gezellig muziekje in en om het clubhuis van onze gastheer van die dag de FC Zutphen.

De prijsuitreiking zal aansluitend aan de finale van de A categorie plaatsvinden.

Hierbij nodigen wij uw vereniging uit om deel te nemen aan dit eerste Stedendriehoektoernooi.

Meer info en een inschrijfformulier vindt u via: www.fczutphen.nl/stedendriehoek

Namens de organisatie.

 

Pin It on Pinterest