Stedendriehoektoernooi 2020 / 2021

 

Wie worden er in juni 2021 gekroond tot kampioenen van de Stedendriehoek?

In de periode van 1 oktober 2020 tot en met 26 juni 2021 organiseert de Toernooicommissie Stedendriehoek het  Stedendriehoek Voetbaltoernooi.

Hiervoor worden alle standaardteams die uitkomen in de zaterdag en zondag competitie uitgenodigd om deel te nemen. Er zal worden gespeeld op dinsdag (eventueel op een donderdag), de halve finales en de finale worden gespeeld op zaterdag (zie schema in het reglement). Er wordt gespeeld in poules van 4 teams en deze worden door middel van een loting ingedeeld naar klasse.

A categorie: 1e, 2e en 3e klasse
B categorie: 4e en 5e klasse

De halve finales zullen worden gehouden in de maand juni (2021) . Deze start voor de B categorie om 14.00 uur waarna om 17.00 uur de halve finale volgt voor de A categorie.
De finale zal eveneens worden gespeeld in de maand juni. Om 14.00 uur is de finale van de B categorie en om 17.00 uur die van de A categorie. Na de finale van de A categorie vindt aansluitend de prijsuitreiking plaats.

Wie gaat er met de eer strijken en mag de beker omhoog houden als kampioen van dit Stedendriehoek toernooi in juni 2021 ?
Daarnaast zal de winnaar van het toernooi in de A categorie een wedstrijd voetballen tegen de Go-Ahead Eagles op het complex van FC Zutphen. (De datum hiervoor zal nader tussen beide clubs worden bepaald). De 2e plaats van de A categorie zal een wedstrijd spelen tegen de winnaar van de B categorie voorafgaand aan de kampioensmatch tegen de Go-Ahead Eagles.

U bent van harte welkom om dit alles mee te beleven. FC Zutphen, als gastheer van die dag, zorgt voor een gezellig ingericht voetbalplein waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Hopelijk hebben wij middels dit schrijven u enthousiast gemaakt en nodigen uw vereniging dan ook van harte uit om deel te nemen aan dit eerste Stedendriehoektoernooi (Inschrijving:  € 50,-). Middels de button aan de rechterzijde kan uw club aangemeld worden.

Met sportieve groet,

FC Zutphen namens de Toernooicommissie Stedendriehoek

 

De volgende verenigingen worden uitgenodigd om deel te nemen:

AGOVV De Hoven Kon. UD Terwolde
ABS Diepenveen Lettele TK Deventer
Activia Eerbeekse Boys Loenermark TK Apeldoorn
Albatross Emst Oene V en L
Alexandria Epe Orderbos Vaassen
Almen FC Zutphen RDC Victoria Boys
Apeldoornse Boys Gazelle Robur et Velocitas Vios V
AZC Go Ahead(D) Sallandia Voorst
Be Quick (zat) Gorssel Schalkhaar Voorwaarts
Beekbergen Groen Wit ’62 SHE Vorden
Brummen Harfsen Socii/Ratti Warnsveldse Boys
Colmschate Helios Sp. Deventer Wesepe
Columbia IJsselstreek Sp. Eefde Witkampers
CSV Apeldoorn KCVO Sp. Teuge WSV
CVV ’16 Kl. Dochteren Sp. Lochem WWNA
Davo Klarenbeek Sv. Twello ZVV ’56

 

 

Pin It on Pinterest