Sponsors maken voetbalplezier mogelijk

Als sponsor van onze vereniging maak je het plezier in voetbal mogelijk. Of het nu FC Zutphen 1 (zat) gaat of het JO9-4 team, als shirts sponsor ga je mee de regio in en laat je zien dat je bijdraagt aan sport en bewegen en/of specifiek het voetbalplezier bij FC Zutphen. En dat wordt gewaardeerd!

Kledingsponsor en andere mogelijkheden

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om als sponsor bij te dragen, als shirt/kleding sponsor ga je letterlijk met het team op pad en ben je op verschillende velden zichtbaar voor spelers, supporters en voorbijgangers. Daarmee kom je natuurlijk ook de vereniging tegemoet doordat de shirts door de sponsor worden betaald.
Naast kledingsponsor zijn er nog veel verschillende mogelijkheden, lees er meer over op pagina ‘sponsor mogelijkheden’. De leden van de sponsorcommissie vertellen je er natuurlijk ook graag meer over.

Leden sponsorcommissie

De leden van de sponsorcommissie informeren u graag over de verschillende sponsormogelijkheden, dus bel ze voor meer informatie of stuur een mail naar sponsorcommissie@fczutphen.nl

Sponsornieuwsbrief

Met ingang van het voetbalseizoen 2017-2018 verstuurt de sponsorcommissie van FC Zutphen elk kwartaal een sponsornieuwsbrief naar alle sponsoren en relaties van onze vereniging.
Daarmee proberen we bestaande en potentiele sponsoren op de hoogte brengen van het laatste nieuws op het gebied van sponsoring bij FC Zutphen. Klik hieronder op de link van de nieuwsbrief om deze te openen:

Nieuwsbrief 8
Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 5
Nieuwsbrief 4
Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 1

Pin It on Pinterest