Selectie traint onderbouw

Op maandag 15 april en dinsdag 16 april wordt de training bij de onderbouw, JO8 tot en met JO12, verzorgd door spelers van Zaterdag 1 en 2, Zondag 1, Dames 1, JO19-1 en JO17-1. In een circuitmodel, dat wordt samengesteld door VTC-er Roel Witteveen, staan bij iedere oefening weer andere selectiespelers of selectietrainers zodat onze jonkies van iedereen aanwijzingen krijgen.

FC Zutphen zet in op de jeugd en binding met de club. Op deze manier wil de club de jongsten laten kennis maken met de selectiespelers en uiteraard andersom. Daarnaast is het een leuke gelegenheid voor onze selectiespelers om eens te ruiken aan het trainersvak en te enthousiasmeren voor een eventuele aanvullende KNVB opleiding.

De training zal op beide dagen plaatsvinden op de gebruikelijke trainingstijden van de deelnemende teams, 18.00 uur tot 19.15 uur en op dezelfde plek als de reguliere training. Ouders en verzorgers zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken.

Kinderen hoeven zich dus niet op te geven voor deze training. Wel vragen we iedereen zoveel mogelijk in zwart clubtenue te komen.