Salland Zorgverzekering biedt FC Zutphen leden collectieve verzekering

FC Zutphen doet mee met de Salland Clubactie; de actie van Salland Zorgverzekeringen waarmee clubs jaarlijks mooie bedragen scoren voor in de clubkas. Bovendien profiteer jij van een goede zorgverzekering op maat.

Salland Zorgverzekeringen steunt al jaren lokale sportclubs met de Salland Clubactie. Dit doen zij, omdat deze verenigingen hun leden letterlijk in beweging krijgen. En naast goede zorg bieden is dat precies hun missie. Met de Salland Clubactie bieden ze sportverenigingen een financieel steuntje in de rug, waardoor ze mooie dingen kunnen doen voor de club.

Via onze club:
* Sluit je een goede zorgverzekering op maat af;
* Krijg je een korting op de zorgpremie van de aanvullende én tandartsverzekeringen;
* Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders.
* Maak je kans op een jaar lang gratis lidmaatschap!

En de club? F.C. Zutphen krijgt een bedrag voor de clubkas, waar we mooie dingen van kunnen doen!
Salland Zorgverzekeringen maakt medio november de premie bekend. Vanaf dat moment kun je overstappen en scoren voor onze club. Houd onze communicatie in de gaten of ga naar www.salland.nl/fczutphen!

Zaterdag was accountmanager Lisa Borst aanwezig om samen met bestuurslid Gerrit Wullink het samenwerkingscontract te ondertekenen.

Fotograaf: Hans ten Brinke