Reomas sponsor van de week

Zaterdag 7 april is Reomas de sponsor van de week.

Reomas met voormalig eerste elftal speler en Directeur Norbert Streekstra sponsort  het 35 + team waarin Norbert zelf nog voetbalt, het bedrijf is niet direct op de consumentenmarkt gericht.

Des te blijer zijn we dat Norbert zijn club hart laat spreken een ons ondersteunt middels sponsoring

Reomas is sinds 1 september 1976 een innovatieve, toonaangevende producent van tweecomponent kunststoffen. Met Reomas is het vertrouwd zakendoen. Ons kwaliteitssysteem staat daar borg voor. Daardoor bent u verzekerd van producten van optimale kwaliteit, snelle leveringen en een goede service. De kwaliteitsprocedures worden strikt toegepast, zonder dat dit ten koste gaat van onze flexibiliteit. Want inspelen op de wensen van de klant, meedenken en het bieden van oplossingen op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Maar de kwaliteit van Reomas gaat verder. Die vindt u o.a. terug in onze aandacht voor milieuaspecten en de arbeidsomstandigheden van onze vakbekwame medewerkers.

Innovatief. Dat is Reomas ten voeten uit. In ons modern ingericht laboratorium wordt voortdurend onderzoek gedaan naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Nieuwe grondstoffen worden uitgebreid getest en beoordeeld op hun inpasbaarheid in de Reomas-systemen. Maar ook experimenten met nieuwe combinaties van bestaande grondstoffen kunnen tot verrassende resultaten leiden. Daarmee lopen we vooruit op vragen vanuit de markt.

Onderzoek is tevens hét middel om problemen van afnemers op te lossen of om producten in opdracht te ontwikkelen. Daarbij staan de nauwe samenwerking met en de grote inbreng van onze afnemers centraal. Uiteraard zet Reomas al haar kennis en ervaring in, om aan eisen ten aanzien van slijtvastheid, hardheid, rek, etc. te voldoen. De nieuwste inzichten en opgedane kennis worden natuurlijk ook benut om bestaande producten te verbeteren. Onze afnemers hoeven daar niet om te vragen; wij zien meedenken als een vanzelfsprekendheid.

Binnen onze kunststofgroep is de variatie aan eigenschappen van polyurethaan eindeloos. Wij leveren en verwerken jaarlijks zo’n 700 ton polyurethaan.

Polyurethaan Elastomeren (Repulan)
Polyurethaan Schuimen (Repucel)
Polyurethaan Gietmassa’s (Reputron)
Epoxy’s (Recafort)

Reomas is toeleverancier van half- en eindproducten aan haar klanten en kent derhalve zelf geen eigen eindproducten in vaste vorm.