Zaterdag 12 april j.l opende Luijendijk Hoveniers de deuren van haar nieuwe bedrijfslocatie aan de Vordenseweg 21 in Warnsveld.

Afgelopen jaar is er keihard gewerkt aan het opknappen en uitbreiden van dit nieuwe onderkomen. Het heeft geresulteerd in een prachtig gerenoveerd gebouw met kantoorruimte, personeelskantine en een grote hal voor het materieel. Ook buiten is er ruime een parkeerplaats voor de opslag en machines en de vele bedrijfswagens van Luijendijk Hoveniers.
Sinds Robert Wijnhoven en Marcel Blom aan het roer staan is de zaak fors uitgebreid en werd de oude locatie in alle opzichten te klein.

De band met FC Zutphen is alleen maar beter geworden, Luijendijk Hoveniers is behalve lid van De Achterban ook belangrijk als bordsponsor en teamsponsor van het Salland Electronics U13 toernooi bij FC Zutphen.

Bij Luijendijk Hoveniers kunt u terecht voor tuinontwerp & aanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Men werkt zowel in de particuliere als zakelijke sector en het bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de Achterhoek en staat synoniem voor degelijkheid en betrouwbaarheid.

FC Zutphen wenst Luijendijk Hoveniers heel veel succes met hun nieuwe onderkomen.

Gerrit Wullink

Sponsorcommissie FC Zutphe
n