Tijdens de derde helft van onze vrijdagavonden, tussen het gelach en gezang door, hadden we het er al vaak over gehad, dat het leuk zou zijn als alle pupillen, jongens en meisjes, alle klasse, mee zouden kunnen doen aan het eigen FC Zutphen toernooi, hetgeen tot op dat moment alleen voorbehouden was aan de pupillen uitkomend in de 3e klasse of lager. Intussen zijn we enkele keren bij mekaar gekomen en hebben het toernooi al aardig in de steigers gezet en groen licht gekregen van het bestuur, om onze plannen ten uitvoer te brengen.

Natuurlijk moeten er nog vele puntjes op de ï worden gezet, maar het programma gaat er als volgt uit zien:

Vrijdagavond 5 juni 2020: 35+ heren – 45+ heren + 30+ dames
Zaterdag 6 juni 2020: Pupillentoernooi JO08-JO13 + MO11-MO13
Zondag 7 juni 2020: Seniorentoernooi 7×7 voor heren en dames (aangevuld met 35+/45+/30+)

De inschrijving hiervoor is al geopend en aanmelden kan via ons emailadres: toernooicommissie@fczutphen.nl

Voor verder info kun je ons ook altijd mailen of zie onze pamfletten op de nodige prikborden en deuren op de club.

Daarnaast verzorgen wij ook de inschrijving voor de toernooien bij andere verenigingen, voor een overzicht van deze toerooien, willen wij jullie verwijzen naar onze website
www.fczutphen.nl/voetballen/toernooien, dit overzicht zal met enige regelmaat worden ge-update.
Wij hebben er zin in en zien jullie inschrijving voor ons eigen toernooi, maar ook voor de overige toernooien dan ook graag tegemoet.

Ook dit seizoen staan het 35+ toernooi, het snerttoernooi en het Ouwe Rotten toernooi weer op het programma. We trappen op 13 december 2019 af met het 35+ toernooi, deze wordt georganiseerd door Evert Koster, hij heeft intussen de uitnodigingen verstuurd. Gevolgd op 5 januari 2020 door het Snert-toernooi, hier ligt de organisatie in handen van Mark Severin, t.z.t. zal hij hiervoor de uitnodigingen versturen.
We sluiten op 13 juni 2020 het seizoen af met het Ouwe Rotten toernooi, hier ligt de organisatie weer bij Evert Koster, ook hiervoor zal t.z.t. verdere info via Evert volgen.

Met vriendelijke voetbalgroet,
Gerard, Michiel, Perry en Wiljan