Nieuwe sponsoren steunen FC Zutphen

De sponsorcommissie is verheugd u te kunnen melden dat er opnieuw ondernemers zijn die zich willen binden aan onze mooie club.

Onlangs verlengde Luijendijk Hoveniers de overeenkomst met FC Zutphen voor opnieuw drie jaar. Zij sponsoren een groot reclamedoek bij de entree van ons complex, tevens verzorgen zij op het aankondigingsbord een een mooi stukje reclame voor hun bedrijf met elk seizoen een prachtig nieuw en kleurrijk bord waarmee ze attenderen op de wisselingen der seizoenen, en de daarbij behorende mogelijkheden tot verfraaiing van uw tuin.

De Rough Meat Company, u weet wel het restaurant onder aan de markt, naast de wijnhandel, is shirtsponsor van JO onder 12 /5 geworden. Een geste aan een buurjongetje dat bij FC Zutphen voetbalt, maar zeker ook omdat de familie van Berlo van mening is dat het ook gewoon belangrijk is je als ondernemer te engageren met de plaatselijk samenleving.
Rinaldo vertelde dat hij het vlees veelal zelf portioneert , sausjes e.d zelf maakt. Wij gaan binnenkort proeven, gaan jullie ook?!