Het zat de organisatie na het afzeggen van Chelsea FC even tegen, maar deze week kon een zeer gerenommeerde club worden vastgelegd om aan ons mooie toernooi deel te nemen. Woensdag jl. ontvingen we vanuit Londen Ben Williams, die namens Arsenal , ons complex en de hotelaccommodatie kwam “inspecteren”.
Ben was erg onder de indruk en gaf direct aan dat Arsenal graag zou willen deelnemen! We zijn blij en ook wel trots dat een club met zo’n grote naam aan ons toernooi deelneemt!

De naam van de tiende en laatste deelnemer moeten we nog even geheim houden. We hopen de komende week de laatste plooien glad te strijken en zullen jullie dan informeren! Het belooft wederom een club van aanzien te zijn!

Jullie weten dat het toernooi plaatsvindt in het weekend van 23, 24 en 25 augustus. Veel vrijwilligers hebben zich al aangemeld. Ontzettend bedankt daarvoor. Maar het zou fijn zijn wanneer we er nog een aantal bij zouden krijgen. Dan kunnen we de werkzaamheden nog beter verdelen, is het daardoor ook minder belastend en blijft er tijd over om van het voetbal te genieten!
Aanmelden? Graag! Je bent van harte welkom! Een mailtje naar MartinvandenBurg@fczutphen.nl is voldoende.

De organisatie houdt voor deze vierde editie dezelfde entreeprijzen aan als vorig jaar.

Op een rijtje:
– Jeugd tot 16 jaar heeft gratis toegang.
– Leden kunnen, op vertoon van hun clubpas, op donderdag 15 en donderdag 22 augustus ’s avonds in ons clubhuis maximaal 2 passe-partouts kopen voor €5,=.
– Volwassen niet leden betalen op vrijdagavond €2,50 en op zaterdag/zondag €5,=.
– Een passe-partout voor 2 dagen kost voor hen €8,= en voor 3 dagen €10,=.

In deze zomerperiode zetten we als organisatie de puntjes op de i.

We rekenen op jullie medewerking om van dit toernooi weer een succes te maken! Draagt bij aan de goede naam die we als FCZ al hebben, maar die we nog verder willen uitbouwen!

En natuurlijk hopen we op heel veel belangstelling van onze eigen FC Zutphen mensen, maar ook van vele voetballiefhebbers uit de wijde omgeving.