Hoe gaaf is dat, FC Zutphen als club van de week bij Eredivisie club Heracles Almelo! Een aantal jeugd spelers van ons zullen hierbij ook een actieve rol spelen voorafgaand aan de wedstrijd. Zo zullen zij te zien zijn op de midden stip, als vlaggendragers en als pupil van de week. Ook hebben ze een vak gereserveerd waar wij als club tegen gereduceerd tarief allemaal bij elkaar zitten!

Heracles Almelo speelt op zondag 8 maart om 14.30 uur, op Erve Asito, tegen RKC Waalwijk. FC Zutphen is dan de Club van de Week. Kaarten zijn te verkrijgen via FC Zutphen, de kosten bedragen € 10,-. Wanneer er in totaal meer dan 50 kaarten verkocht worden, gaat er € 2,50 per kaart retour in de clubkas.
Wil jij graag naar deze wedstrijd, meld je dan via onderstaande link aan. Je kunt je ook aanmeden bij je trainer of achter de bar van FC Zutphen! http://www.heracles.nl/fczutphen

Geef je op samen met je team-maatjes, vader, moeder of vrienden! Doe dit aankomende week en je bent er zeker bij!
(In eerste instantie met eigen vervoer, er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het stadion. Verdere info volgt na opgave. De mogelijkheid om samen in bussen te gaan wordt bekeken.)

Groeten, Christiaan Talla