Hemeltjen Makelaardij sponsor van de week tijdens de wedstrijd tegen De Treffers uit Groesbeek.

Jan Willem Hemeltjen ooit een begenadigd voetballer bij toen nog Wilhelmina SSS, bleef na zijn noodgedwongen terugtreden als actief voetballer altijd betrokken bij het wel en wee van onze club.

Toen hij in 2017 de stap waagde om een eigen makelaardij te starten was het geen enkele discussie dat hij onze club op enigerlei wijze ook ging sponsoren.
Inmiddels is hij op diverse terreinen actief en wij zijn hier erg blij mee. Een onderneming moet toch ook eerst maar even het geld voor sponsoring verdienen, dat geld zeker ook voor een pas gestarte ondernemer.

Bent u op zoek naar een huis in Zutphen of omgeving? Of wilt u uw huis verkopen? Hemeltjen Makelaardij doet dit graag voor u. Met ruim 17 jaar ervaring in de makelaardij is Jan Willem Hemeltjen uw gedreven NVM makelaar voor taxaties en de aan- of verkoop van uw huis. Sinds februari 2018 is Erik van der Kwast het team van Hemeltjen Makelaardij komen versterken als KRMT Makelaar. Samen met de commercieel binnendienst medewerkers gaan zij, met een voor hen kenmerkende persoonlijke aanpak voor u te werk. Daarbij hebben zij aandacht voor u en uw (t)huis!

En u weet het inmiddels al wel; de sponsor is onze vriend, bent u ook vriend van onze sponsor?