FC Zutphen en stichting De Zutphense Uitdaging werken al enkele jaren samen. Enige tijd geleden is de Zutphense Uitdaging gestart met de Laptop Challenge.
Hierbij zamelen zij oude laptops, tablets/iPads en mobiele telefoons in. Deze laten zij reviseren, ze krijgen een aantal goed werkende exemplaren retour en geven deze weg aan mensen die dit echt nodig hebben.

De Zutphense Uitdaging werkt hierbij samen met allerlei partijen (zie de flyer voor meer informatie). Tot nu toe zijn 200 oude laptops, tablets/iPads en mobiele telefoons gedoneerd; een mooi aantal. Hiervan is een gedeelte gereviseerd. Op dit moment heeft een aantal vragers al goed werkende, gereviseerde apparatuur bij ons opgehaald.

Maar ze hebben nog zeker niet aan alle vragen kunnen voldoen. Willen jullie helpen door zelf apparatuur te doneren? Alvast bedankt voor jullie inzet!!

Wat nog niet in de flyer staat maar goed is om te weten is dat sinds deze week de Regiobank in ’t Warnshuus (in het winkelcentrum aan de Dreiumme) als derde inleverpunt voor apparatuur fungeert. Inleveren kan bij de balie van de Regiobank.

Stichting de Zutphense Uitdaging
Website: http://www.zutphenseuitdaging.nl