Kiwanis Zutphen - Jeroen Bijl - De Achterban - FC Zutphen

Op donderdagavond 12 april 2018 verzorgde  de 25 jarige Kiwanus Zutphen
i.s.m. de Achterban van FC Zutphen, een boeiende avond in het clubhuis van FC Zutphen.  Centraal stonden de belevenissen van Chef de Mission van Team NL,
Jeroen Bijl, tijdens de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea. Het werd een
leerzame avond.

Hier het bericht van Kiwanis over deze avond:

Zutphense Jeroen Bijl, Chef de Mission, sprak over zijn historische Olympische Winterspelen

  • Eerste jubileum activiteit Kiwanis Zutphen
    25 jaar na de Grote Gracht Fontein, plannen voor een speel/beweegcadeau aan Zutphen
  • Samen met FC Zutphen en businessclub De Achterban organiseerde serviceclub Kiwanis Zutphen op 12 april een avond waar Jeroen Bijl ons de verhalen vertelde van achter de schermen van de Olympische Winterspelen. De aanloop, de bedrijfsmatige aanpak, politiek, gedoetjes en natuurlijk: de successen!
  • Op deze avond ontmoetten leden van (businessclubs van) andere sportverenigingen elkaar en liefhebbers van Zutphen, sport en/of ondernemen. FC Zutphen, De Achterban en wij vinden het belangrijk om mensen met elkaar in contact te brengen en organiseerden daarom deze gezamenlijke avond.
  • Deze avond is de eerste in een reeks van activiteiten ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Kiwanis Zutphen. 25 jaar geleden lukte het om de prachtige fontein in de Grote Gracht te realiseren. Een cadeau van Zutphense ondernemers en stichtingen gecoördineerd door Kiwanis Zutphen. Een mooi staaltje van samenwerking dat wij in dit jubileumjaar willen herhalen.
  • Nu het IJsselfront een geheel nieuwe uitstraling krijgt, helpen wij graag om de levendigheid van het centrumgebied verder te vergroten met een mooi cadeau aan de Zutphense gemeenschap, wederom mogelijk gemaakt door de Zutphense ondernemers en instellingen. Actief, Spelen, Vrij toegankelijk, Kinderen met en zonder beperking, Verfraaiing van het gebied zijn de steekwoorden die hierbij horen. Gelukkig zijn wij met deze denkrichting niet de enige. Andere instellingen hebben ook samen met bedrijven al plannen in de maak en hoe mooi zou het zijn om gezamenlijk tot een groots resultaat te komen!
  • Om deze plannen mogelijk te maken organiseert Kiwanis Zutphen naast de jaarlijkse hilarische golfmiddag ‘Slag om Zutphen’ en Chocolade actie meerdere jubileum fundraising activiteiten. Zo is het al een lang gekoesterde wens om een springkussenfestival mogelijk te maken. Museum More biedt ons de mogelijkheid om een exclusieve activiteit in het museum te ontplooien.
  • De bijna 15 man tellende serviceclub Kiwanis gaat een drukke tijd tegemoet! Natuurlijk vinden wij ook tijd om het 5e lustrum samen met onze partners te vieren. Daarvoor staat een cultureel weekend met een galadiner op het programma.
  • Persinformatie: Thijs van Wensveen 06-53 57 46 37

Fotograaf: Hans ten Brinke.

 

Ook FC Zutphen Internet TV was erbij: