Keeperstrainingen

Beste voetbal- en keepersvrienden

Keepen is een vak apart en keeperstraining is daardoor een must. Het keepersvak bestaat uit een combinatie van souplesse, atletisch vermogen, concentratie, balgevoel en spelinzicht. Om er voor te zorgen dat de keepers en keepsters van onze vereniging goed voorbereid het veld op te stappen, vinden we het belangrijk zoveel mogelijk specifieke training en ondersteuning te bieden.
De trainingen, welke gegeven worden door ervaren en gedreven keeperstrainers, zijn bedoeld voor alle jeugdkeepers van FC Zutphen en alsmede een aantal geselecteerde senioren keepers.

Wij als keeperstrainers verwachten dat iedere keeper van onze vereniging met plezier deel gaat nemen aan de trainingen. Hiervoor hebben we enkele ‘fatsoensregels’ geformuleerd, namelijk;

· Elke keeper traint in de groep waar hij of zij door de keeperscoördinator is ingedeeld (deze indeling en trainingstijd komt in de loop van augustus 2019 op de site).
· Er wordt getraind op GRAS; kleren worden dus vies
· Je bent op tijd aanwezig.
· Je meldt je ZELF telefonisch af bij de desbetreffende trainer (vanaf JO-13) indien je een keer echt niet kan komen vanwege een dringende reden (slecht weer etc is geen dringende reden, ouders 😉
· De trainer rekent op jouw komst, staat klaar en bereidt oefeningen voor; Laat hem niet in de kou staan.
· De leiders en trainers melden nieuwe keepers aan bij de keeperscoördinatoren.

Wij hopen dat we jullie vanaf de start van aankomend seizoen allemaal kunnen verwelkomen op de keeperstraining en er samen een mooi en succesvol seizoen van kunnen maken. Voor nu fijne vakantie en voor de echte fanatiekelingen nog een goed zomer trainingsprogramma (vanaf JO-17).

Hoe zien de trainingsgroepen eruit:

Trainers en keepers:

Jacco Beerthuizen
– Senioren selecties incl. J019-1 (max3)
– Jeugdkeepers JO19 en JO17-1 (max3)

Floris Beumer en Henri Pleiter
– Selectie dames + J019
– Selectie jeugd JO12 t/m JO17-2
– Niet selectie jeugd JO12 t/m JO17-3

René Spiek
– Meisjes

Coördinatoren Keeperszaken:
Aanspreekpunt voor ouders en trainers

Floris Beumer: f.beumer3@chello.nl  |  06 34259106
Henri Pleiter: henri.pleiter@gmail.com  |  06 51278681

Sportieve groet,
Floris, Henri en Eelco