Waar is het Feestje? Zeer geslaagd…..

Het is op een donderdagavond ergens in November 2017 dat de feest/activiteiten commissie voor het eerst bij elkaar kwam. Ons eerste doel was weer eens een gezellige feestavond te organiseren. Het was al weer veel te lang geleden. We waren er al snel uit dat een zanger wel een goed idee was…en die was redelijk snel geregeld. Althans voor de eerste datum die we in ons hoofd hadden, helaas kon die datum niet. Toen werd het zaterdag de 10e van februari….carnavalsweekend en er moest een andere zanger komen het werd de Nederlands en Engels talige zanger Raymond Pluimert en DJ SHAR.

Nu konden we brainstormen over het opmaken van de flyers, posters en entreekaarten, die werden voor ons gemaakt en gesponsord door Hilarius Creatieve Reclamemakers. www.hilarius.nu Waar wij als organisatie nogmaals zeer dankbaar voor zijn. Hilarius

Nu kon de verkoop en het bekend maken beginnen…het begon wat stroef, maar al snel ging het als een lopend vuurtje rond. En werden er aardig wat kaarten verkocht, zelfs op de avond zelf nog. De aankleding van de kantine bracht nog wel wat hoofdbrekens op, maar volgens mij en mijn mede organisatoren bleek de aankleding zeer geslaagd te zijn toen we afgelopen vrijdag alles gingen versieren. We kregen ook genoeg complimenten erover van de feestgangers, maar ook van de mensen die overdag op het veld waren geweest.
Het is zaterdagavond 18.00 uur en wij als organisatie komen bij elkaar in het clubhuis om de laatste puntjes op de i te zetten. De taken werden verdeeld. Vanaf half 8 stond iemand bij de deur om de gasten netjes te ontvangen, eenmaal binnen kon men de kaarten inleveren voor 2 consumptiebonnen of men kocht nog kaarten. Daarna kon men de jas ophangen en werd men ontvangen door 3 dames, die het welkomstdrankje “Cava” een spaanse bubbel aanboden, die ons door “Neleman Biologische wijnen” Groenmarkt 10 te Zutphen gesponsord werd. www.neleman.org Nogmaals bedankt voor deze fantastische sponsoring.

 

Onze voorzitter Hans van Bel nam nog even het woord om ons als organisatie en de sponsors “Hilarius” en “Neleman Biologische Wijnen” te bedanken voor het medemogelijk maken van deze feestavond en hij wenste eenieder een zeer gezellige avond toe.
“Waar is het feestje” was begonnen en met zanger Raymond Pluimert ging het dak eraf…de opkomst was geweldig en de sfeer uitmuntend. Er werd gelachen, gedanst, meegezongen iedereen zag je plezier hebben. Het barpersoneel had het ook naar hun zin en het bier, de wijn, de baco’s en desperados vloeiden rijkelijk. De dames gingen rond met hapjes en de Wurstmeister stond buiten zijn heerlijke worst te verkopen. De sfeer zat er goed in en DJ SHAR liet ook van zich horen. Vooral het nummer “Links Rechts” van de Snollebollekes deed het heel goed, de gehele zaal deed mee geweldig om te zien. Onze voorzitster Charlotte van de organisatie nam de microfoon in de handen om iedereen te bedanken en te zeggen dat het einde inzicht was. Na nog wat meezingers was het rond enen dan toch echt afgelopen en gingen de gezellige bezoekers tevreden en met een lach op hun gezicht weer huiswaarts. Ondertussen werd de boel aangeveegd en opgeruimd….
Nog een afsluitend drankje…en we gingen allemaal zeer tevreden huiswaarts. Barpersoneel, ook die spontaan insprongen als het nodig was bedankt voor jullie inzet. Verder alle mensen die gekomen zijn om er een zeer geslaagde avond van te maken en natuurlijk de versierders en de organisatie bedankt voor het organiseren van dit Zeer Geslaagd “Waar is het Feestje.”

Ralph te Mebel

Foto’s van Hans ten Brinke: