Grote Clubactie 2018

Beste Loten verkopers van de Grote Clubactie,

Inleveren lotenboekjes
Aanstaande zaterdag 13 oktober is er weer de mogelijkheid om tussen 10.00 uur en 12.00 uur je volle lotenboekjes in te leveren in de kantine van FC Zutphen. De eerste bonnen voor een extra prijs verkopers die 30 loten of meer hebben verkocht zijn inmiddels al uitgereikt.

Extra Sponsoren
In de aankondigingsbrief die bij de lotenboekjes zat hebben wij een aantal sponsoren genoemd die ook dit jaar weer mooie prijzen ter beschikking stellen voor wie de meeste loten verkopen. Wij als PSC hebben niet stil gezeten en hebben een aantal extra sponsoren benaderd, die spontaan ook prijzen ter beschikking hebben gesteld. Deze sponsoren zijn Hubo Zutphen, Eethuis Leesten, Kings & Queens en Restaurant Efeze.

Kortingsbonnen
Naast deze prijzen die te winnen zijn, heeft de landelijke organisatie van de Grote Clubactie kortingsbonnen ter beschikking gesteld aan alle verkopers die minimaal 20 loten verkopen. Bij inlevering van de boekjes krijgen jullie deze van ons wanneer dit gelukt is.

Prijs aangeboden door FC Zutphen
Het bestuur van FC Zutphen waardeert het zeer dat jullie je inzetten om loten te verkopen. Zij hebben voor alle lotenverkopers een mooie prijs in het vooruitzicht gesteld. Wat deze prijs is houden wij nog even geheim, maar de eerste groep zal al op zaterdag 15 december hiervan gaan genieten.

Superloten
De lotenboekjes worden door de jeugdleden van FC Zutphen aan verkocht, maar de overige Senioren elftallen en Dameselftallen hebben de mogelijkheid om een Superlot te kopen. De leiders van alle elftallen hebben hierover inmiddels bericht gehad. Een Superlot bestaat uit 50 loten. Het zou mooi zijn als wij er hier ook een aantal van kunnen verkopen.

Aantal verkochte Loten
Na zaterdag zullen wij een tussenstand van nu al verkochte loten op de site gaan vermelden. De lotenmeter zal ook zichtbaar in de kantine komen.

Mochten jullie nog vragen hebben, kom zaterdagmorgen naar de kantine of stuur je vraag per mail naar groteclubactie@fczutphen.nl