FC Zutphen verwelkomt opnieuw enkele bord sponsors

Afgelopen zaterdag voor de thuiswedstrijd van zaterdag 1 tegen Vroomshoopse Boys konden we opnieuw een aantal nieuw bordsponsors verwelkomen.
Op de onderstaande foto’s ziet u:

Timmerfabriek Rozut

De heer en Mevrouw Roording van Timmerfabriek Rozut, zij hebben een zoontje dat bij ons voetbalt, en zij willen graag een steentje bijdragen aan onze club.
Heeft u timmerwerk , wilt u een mooie trap of een nieuwe voordeur?, Rozut maakt het voor u.

Tebuvo

De Heer en Mevrouw Tuitert zijn eigenaar van Tebuvo, (Technisch Bureau Vorden).een technisch adviesbureau die de eindgebruiker geheel ontzorgt.
Zij dragen FC Zutphen ook een warm hart toe, en hopen op een beetje meer naamsbekendheid.

Buro MK

De heren Murat Nergiz en Rimme ter Horst resp. eigenaar en naast medewerker vertegenwoordigen Buro MK, het uitzendbureau in de zorg.
Zij willen meer naamsbekendheid in de regio Zutphen. En zoekt u werk in bv de begeleiding van mensen met gedragsproblematiek, of anderszins, Buro MK kan vast een passende baan voor je vinden.

Bestosol zonwering

De Heer Kees Zuidema van Bestosol zonwering plaats graag uw zonwering, ook op dagen dat de zon het even laat afweten. Kees schept er veel plezier in om reparaties te verrichten aan diverse merken en typen zonweringen. Een man dus.. “van alle zonwering markten thuis”.

Ab Bielderman

Op de laatste foto, FC Zutphens oudste spelende lid en vermoedelijk ook langst spelende lid Ab Bielderman. Jawel van Bielderman uit de Spittaalstraat vroeger. Ab is een tijdje geleden voor zichzelf begonnen als ZZPer, in een branche waar hij goed in is.
Hij verricht zo`n beetje alle werkzaamheden aangaande het interieur in uw woning. Trappen bekleden is zijn specialiteit. Ab… een vertrouwd adres.
Onder het motto “de sponsor is onze vriend, ik ben vriend van onze sponsor” gaat u vast ook bij deze ondernemers langs wanneer u het een of ander te besteden heeft.
Bordsponsors FC Zutphen Bordsponsors FC Zutphen Bordsponsors FC Zutphen Bordsponsors FC Zutphen Bordsponsors FC Zutphen