Koploper FC Zutphen JO15-1 moest gisteren aantreden tegen de nummer twee op de ranglijst DVC’26 uit Didam. FC Zutphen begon de wedstrijd met een voorsprong van 5 punten en stond met maar liefst 9 overwinningen comfortabel bovenaan de ranglijst. Het werd een pittig potje voetbal en scheidsrechter Dhr. Lachman had zijn handen meer dan vol. Er werd gestreden voor iedere meter en na een 1-0 ruststand gooide DVC’26 na de pauze alles op de aanval door achterin een op een te gaan spelen. Dit offensief resulteerde 5 min voor tijd in de verdiende gelijkmaker en in blessuretijd scoorde DVC’26 de winnende goal waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-2 nederlaag.

Met nog drie wedstrijden voor de boeg houdt FC Zutphen echter een voorsprong van 2 punten en heeft daarmee alles nog in eigen hand.

Elftalsponsor Wok Maxis bezoekt de wedstrijd FC Zutphen JO15-1 – DVC’26

De heer Dilong Sun was gisteren, als sponsor van de week, aandachtig toeschouwer bij de belangrijke wedstrijd van het door Wok Maxis gesponsorde JO15-1 team. Sinds dit seizoen is Wok Maxis elftalsponsor van dit team en hebben de spelers de beschikking over gesponsorde tenue’s , trainingspakken en tassen. Na afloop van de helaas verloren wedstrijd waren de teleurgestelde jongens wel zo sportief om samen met hun sponsor op de foto te gaan.

Trainer Tim Kok kon wegens ziekte niet bij de wedstrijd en de fotosessie aanwezig zijn.

Foto’s: Roy Manuhutu