Let op: nog maar 17 plekken voor de Voetbal3daagse beschikbaar!

UPDATE: Let op: er zijn nog maar 17 plekken beschikbaar. Geef je snel op!

De inschrijving voor de Zilt-Bikes Voetbal3daagse van 2019 is gestart! Ook dit jaar kunnen jongens en meisjes van 6 tot en met 13 jaar uit de regio Zutphen in de laatste week van de zomervakantie weer drie dagen voetballen bij FC Zutphen.

De Zilt-Bikes Voetbal3daagse wordt gehouden op: dinsdag 27 augustus – woensdag 28 augustus – donderdag 29 augustus 2019.

Drie dagen voetbalplezier!

Schrijf je middels onderstaand inschrijfformulier in (vergeet niet op ‘verzenden’ te klikken na het invullen!).

Na de aanmelding middels onderstaand inschrijfformulier wordt een bevestiging van de inschrijving middels de mail gestuurd.

De inschrijving is eerst formeel en definitief na betaling van de deelnemerskosten (€65,- per persoon , € 60,- voor een 2e gezinslid, € 55,- voor een 3e gezinslid.)

Betalingen ontvangen wij graag op de volgende bankrekening NL73 ABNA 0522 8615 47 t.n.v. FC Zutphen onder vermelding van Zilt-Bikes Voetbal3Daagse en de naam van de betreffende deelnemer(s).

 

Aanmelden Voetbal3daagse 2019

  • Bijv. FC Zutphen JO11-1
  • Deelnemers krijgen bij de start van de 3daagse een t-shirt en een paar sokken.
  • U bent bekend met de kosten van de FC Zutphen Voetbal3daagse, deelname is pas definitief na betaling. Tijdens deze activiteit zullen er foto's worden gemaakt en mogelijk ook opnames door FC Zutphen Internet TV. Deze beelden kunnen door FC Zutphen via de website/nieuwsbrief en Facebook gedeeld worden. Het gaat hierbij om beeldmateriaal wat de sportieve en actieve sfeer van deze activiteit in beeld brengt. Bij opgave van uw zoon/dochter gaat u hiermee akkoord.
  • Een telefoonnummer waarop u tijdens de Voetbal3daagse ook bereikbaar op bent.
  • o.a. voor de digitale nieuwsbrief met allerhande informatie over de Voetbal3Daagse. Deze ontvangt u in het weekeinde voorafgaande aan de start van de Voetbal3Daagse (mogelijk wordt ook tijdens de Voetbal3daagse een soortgelijke nieuwsbrief verzonden).