FC Zutphen ledenshop

Bestel online je voetbalkleding en haal het op bij Houx Sport in Zutphen.

In samenwerking met Houx Sport is er nu een webshop voor FC Zutphen leden ontwikkeld.

 

 

 

Wat is de Ledenshop?

De ledenshop van FC Zutphen is een webshop die jou als lid de mogelijkheid biedt online de unieke clubcollectie aan te schaffen. De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV en onderdeel van de sponsorovereenkomst die wij met de kledingleverancier Hummel en de sportzaak heeft.

Hoe werkt de Ledenshop?

Middels bovenstaande banner van Houx Sport, onder het kopje ‘Clubcollectie’, zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door jouw club geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de FC Zutphen Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor je club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

Bestelproces

De FC Zutphen Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als de club en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Levering van je bestelling vindt plaats via Houx Sport. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij de winkel van Houx Sport ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd. Als je vragen of opmerkingen hebt over de Ledenshop, kun je contact opnemen met de sportspeciaalzaak.

Met vriendelijke groet
Gerrit Wullink
Sponsorcommissie

 

 

Pin It on Pinterest