Pepijn

Pepijn
Voetbalzaken

Als bestuurslid voetbaltechnische zaken streef ik naar een omgeving waarin leden hun eigen voetbaldoelstellingen kunnen realiseren: als speler, als team, als trainer, als coach. De Technische Commissie is hierbij van onschatbare waarde: hier wordt de basis gelegd voor technisch beleid, de kwaliteit van onze trainers en trainingen, en daarmee voor onze spelers en teamresultaten.

Naast plezier in het sporten hebben goede prestaties van onze selectie-elftallen mijn bijzondere aandacht.

Mijn historie bij de club

Gevoetbald heb ik zelf niet bij FC Zutphen. Dat deed ik in Haaksbergen tijdens mijn jeugd. In 2016 ben ik met mijn gezin vanuit Eindhoven naar Zutphen verhuisd. Toen is mijn oudste zoon Bauke bij FC Zutphen gaan voetballen en heb ik tijdens trainingen geassisteerd. Inmiddels voetballen ook mijn jongste twee zoons Aart en Roel bij FC Zutphen.

Wat ik doe in het werkzame leven 

Ik ben cardioloog in het Gelre ziekenhuis.

Waarom doe ik deze functie

Tijdens mijn studententijd heb ik 3 jaar intensief geroeid en daarna ook roeiploegen gecoacht. Recreatief roeien en prestatiegericht roeien bestonden naast elkaar en kregen allebei aandacht vanuit het bestuur. Als bestuurslid voetbaltechnische zaken wil ik zowel de recreatieve teams als de prestatieteams ondersteunen, waarbij mijn affiniteit naar de prestatiesport uitgaat.

Mijn hobby’s

Naast mijn werk en gezin, loop ik graag hard en fiets ik op mijn racefiets. 

Herman
Voorzitter

Pepijn
Voetbalzaken

Bertjan
Organisatie en beleid

Jeroen
Secretaris

Aloys
Commerciële zaken

Vacant
Penningmeester