Jeroen

Jeroen
Secretaris

Als secretaris draag ik voorwaardenscheppend zorg voor een soepel functionerend bestuur en voor een goede koppeling tussen bestuur en overige delen van de vereniging.

Zo bereid ik in samenspraak met de voorzitter bestuursvergaderingen voor en zorg ik dat de juiste punten onder de aandacht van het bestuur worden gebracht. Ook zorg ik als secretaris voor de verslaglegging van bestuursvergaderingen.

Mijn historie bij de club

Ik voetbal af en aan vanaf de F-jes. In mijn jeugd ben ik regelmatig verhuisd waardoor ik bij verschillende verenigingen heb gespeeld, waaronder ZVZ Zuidlaren, SV Houten en DES in Nijverdal.

Zo’n 13 jaar geleden verhuisde ik van Den Haag naar Zutphen en heb ik mij gemeld bij FC Zutphen, toen nog op Helbergen, om terecht te komen in een heel leuk team op de zondag. Na 2 seizoenen vroegen studie en werk veel van mijn tijd waardoor ik met voetballen stopte. Sinds enkele jaren speel ik nu weer bij FC Zutphen in de 35+. Erg leuk en gezellig.

Wat ik doe in het werkzame leven 

Ik werk als directeur-bestuurder in een zorginstelling en heb mijn hele werkzame leven in de zorg gewerkt. Eerst als verpleegkundige en later als manager. Om dit te bereiken heb ik veel opleidingen gedaan. Zowel op het vlak van de zorginhoud als op bedrijfskundig vlak. Leuk, want ik houd ervan om me te blijven ontwikkelen. Ik vind het prettig om te werken in een context met maatschappelijke relevantie en vind het belangrijk om iets bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen. 

Waarom doe ik deze functie

FC Zutphen draag ik een warm hart toe. En toen ik op de website las dat er meerdere bestuursleden tegelijk afscheid namen en de oproep zag om na te denken over bestuurswerk, hoefde ik niet lang na te denken. Ik draag graag mijn steentje bij om onze prachtige vereniging goed te laten blijven functioneren en denk dat ik dat in deze rol prima kan doen.

Mijn hobby’s

Naast mijn gezinsleven houd ik van 3 dingen. Voetballen, vliegvissen en drummen. Het laatste doe ik al jaren niet meer (wellicht ooit weer eens). Het voetballen heb ik een paar jaar geleden weer opgepakt waarbij ik nu veel meer kan genieten van de gezelligheid eromheen dan van het presteren alleen. En het vliegvissen doe ik nog steeds erg graag. Bij voorkeur in het buitenland maar ook in de Achterhoekse beken. Ik ben tevens lid van het bestuur van een vliegvisvereniging omdat ik ook daar graag op deze wijze bijdraag aan het functioneren van de club. Iedereen draagt op zijn eigen manier zo een steentje bij en samen maak je een florerende en inspirerende vereniging!

Herman
Voorzitter

Pepijn
Voetbalzaken

Bertjan
Organisatie en beleid

Jeroen
Secretaris

Aloys
Commerciële zaken

Vacant
Penningmeester